TV-inspektion

Professionel TV-inspektion

TV-inspektion – Let fejlfinding

Få hurtigt syn for sagen med TV-inspektion. Vores kamera finder fejlen, så den kan udbedres let og simpelt – præcis dér, hvor problemet er. Vi kører på alle tider af døgnet og med det nyeste udstyr, 3D farvekameraer og terrængående biler, så vi kan komme til uafhængig af, hvor der er behov.

Vi ved, at det kan være generende at have håndværkere gående. Derfor udfører vi altid vores arbejde med størst mulig respekt for beboere og omgivelser, så generne mindskes.

  • Nyeste udstyr indenfor TV-inspektion

  • Døgnservice med telefonisk tilkald

  • Autoriseret, certificeret kloakmester

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Akut brug for hjælp?

Akut brug for hjælp?

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Syn for sagen

Uanset om utætheder eller andre defekter skyldes rotter, tæring eller andet, så giver TV- inspektion et præcist billede. Med 360 graders video og et kabelført kamera er det let at finde fejlene.
Samtidig kan omkostningerne holdes nede, fordi vi nemt kan lokalisere problemet og sætte ind der, hvor fejlen er opstået. Sørger du for, at problemer tages i opløbet, betyder det yderligere besparelser.

Kontrol er din sikkerhed

Som Autoriseret og certificeret kloakmester er vores erfaring lang, og ingen udfordringer kan overraske os. Vi er medlem af Danske TV-inspektørers kontrol og garanterer dig service af høj kvalitet samt de mindste fejlprocenter. Og så værdsætter vi god dialog og rådgivning, så du ved, hvad du skal gøre fremover.

Vi tager os af alle rør

Fra den private bolig til store erhvervsarealer, kommunale områder eller boligselskaber, så sørger vi for alle former for kloakarbejde. Vores udstyr kan komme dybt og langt, og vi ruger den bedste teknologi på området. Dermed kan vi belyse problemerne med 100 procents præcision og sætte ind med punktreparation, når det er relevant.

Tit viser TV- inspektion fejl i kloakken, som man kan løse med en underjordisk punktreparation. Løsningerne kan være friskæring for rødder, spuling, strømpeforing eller udboring, som fjerner slagger, sæberester og fremmedelementer.

Forsikringssager

Når uheldet er ude kan du langt hen ad vejen få hjælp af forsikringen. For størstedelen af alle kloakreperationer er nemlig forsikringssager. Men når forsikringen skal dække, kræves der dokumentation, og her er TV- Inspektion ikke til at komme udenom. Den leverer en udførlig afrapportering af problemerne, som så nemt kan dokumenteres. Lad os tage dialogen med forsikringsselskabet på dine vegne, så du ikke skal bruge tid på apirarbejdet. For vi har lang erfaring med at hjælpe kunder godt i hus med sager.

Skal du have en status på din kloak?

Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Aut. Kloakmester Carsten Jensen er en del af Brejner A/S.
Så dem møder du, når du får udført strømpeforing, kloakspuling, slamsugning eller TV-inspektion.
For Hillerøds Slamsuger er stærk på kloakområdet.

Skal vi løse din opgave?

Hvad siger vores kunder?

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

Søde og rare mennesker. De melder ud i god tid og overholder aftaler.

I er behagelige, hurtige og fleksible!

Meget flink spulemand. Han gjorde alt hvad han kunne for at løse opgaven.

Vi er altid tilfredse med jer – og bruger derfor kun jer. Der er no problems

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

U.G med kryds og slange! Det var nogle søde unge mænd som var herude og byggelederen gjorde mig tryg igennem hele forløbet.