Kloakarbejde

Certificeret kloakmester

Kloakarbejde

Certificeret kloakmester leverer alle former for kloakservice – din sikkerhed for at der er styr på systemerne, at dine løsninger er optimerede, og at din kloak er gearet til at klare stigende regnmængder.

Ingen ønsker vand i kælderen, oversvømmelser eller ildelugtende gener fra kloakken. Og det behøver du heller ikke frygte. Brejner A/S er din autoriserede kloakmester, og vi tilbyder alle former for service fra problemløsning, løbende vedligehold til klimatilpasning.

  • Døgnservice – Vi rykker ud, når du har behov

  • Certificeret kloakmester med stor erfaring

  • Tilpassede løsninger efter individuelle behov

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Akut brug for hjælp?

Akut brug for hjælp?

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Service er en selvfølge!

Vedligeholder du ikke din kloak, kan du risikere vandskade eller det, der er værre. En kloak er et system af rør og brønde under og omkring en matrikel, der leder spildevandet (og regnvandet) fra bebyggelsen ud i det kommunale kloaknet. Og ansvaret for kloakken under matriklen har ejeren. Derfor kan det blive en dyr affære, når systemerne ikke er vedligeholdt.

Løbende vedligehold kan være gennemspuling, tjek og rensning eksempelvis. Renses brønde ikke inden skybrud, kan de nemlig løbe over med oversvømmelser og skadede fundamenter til følge. Også når det kommer til rottespærre, kan det betale sig at sikre en gang årligt, at funktionaliteten er i orden, så rotterne ikke pludselig får frit løb.

Som autoriserede kloakmestre er vi selvfølgelig klar til at rykke ud med kort varsel, men vi sørger også for løbende vedligehold og service, så du ved, at din kloak og rør, samt andre relaterede installationer er optimerede og fuldt funktionelle 24/7 hele året rundt.

Stort til småt

Vi servicerer hele Nordsjælland, fra små huse til store ejendomme og kommunale områder. Vi kommer ud på alle tidspunkter af døgnet og løser med minimale gener for dig alle former for kloakproblemer. Det er det, vi kalder god service. Med moderne udstyr og mulighed for TV-inspektion kan vi let lokalisere problemerne i alt fra kloakrør, drænrør, afløbsrender, grå afløbsrør, gulvafløb eller HT rør.

Selvfølgelig hjælper vi også med at sikre funktionaliteten på tagnedsløbsbrønd, højvandslukker, kloakrør, kloakfitting, dæksler, brønde og nedsivningsanlæg.

Klimatjek

Meget regn i fremtiden betyder øget risiko for oversvømmelser på din matrikel samt flere kommunale krav til håndtering af spildevand. Vi sikrer, at du ikke skal bekymre dig om oversvømmelse eller fugt i kælderen med et klimatjek. Så ved du, at din kloak er klar og kan klare kommende belastninger.

De stigende regnmængder sætter nemlig øget pres på kloakken og separation af spildevand fra regnvand kommer i de næste år til at blive en realitet dels som frivillig dels som påkrævet ordning afhængig af den enkelte kommunes retningslinjer.

Vi leverer de mest optimale løsninger til separation af regnvand tilpasset dine arealers omfang og karakter og sørger selvfølgelig også for, at få de eksisterende løsninger til at spille.

Service er også akut

Opstår der et pludseligt problem, er vi selvfølgelig klar til at rykke ud med kort varsel. Det kan gælde rensning af kloak, stoppet toilet og afløb, slamsugning, forstoppede faldstammer, rottebekæmpelse, industriservice eller tømning af kloak. Og her er vi eksperter. Vi udbedrer samt rådgiver om alle former for kloakskader og har det nyeste udstyr til at lokalisere problemer, som vi løser professionelt. Vi har hjulpet utallige ejere af ejendomme og sikrer et langtidsholdbart resultat bygget på dine særlige forhold og behov.

Så sikrer du dig mod fremtidige problemer.

Aut. Kloakmester Carsten Jensen er en del af Brejner A/S.
Så dem møder du, når du får udført strømpeforing, kloakspuling, slamsugning eller TV-inspektion.
For Hillerøds Slamsuger er stærk på kloakområdet.

Skal vi løse din opgave?

Hvad siger vores kunder?

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

Søde og rare mennesker. De melder ud i god tid og overholder aftaler.

I er behagelige, hurtige og fleksible!

Meget flink spulemand. Han gjorde alt hvad han kunne for at løse opgaven.

Vi er altid tilfredse med jer – og bruger derfor kun jer. Der er no problems

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

U.G med kryds og slange! Det var nogle søde unge mænd som var herude og byggelederen gjorde mig tryg igennem hele forløbet.