Flisebelægning

Flisebelægning af alle typer

Flisebelægning

Dine udeområder skal være indbydende – uanset om det drejer sig om en indkørsel, terrasse eller sti ved en privatbolig – eller det drejer sig om parkeringsarealer og komplette haveanlæg ved beboelsesejendom, virksomhed eller kommunal bygning. Med over et halvt århundredes erfaring er vi vant til at finde den optimale løsning med udgangspunkt i det enkelte områdes særlige karakteristika, udformning og brug, så resultatet lever op til dine ønsker omkring funktionalitet og visuelt udtryk.

  • Over 60 års erfaring som anlægger og brolægger

  • Nyeste udstyr og talrige vogne i hele Nordsjælland

  • Certificeret og autoriseret professionel service

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Akut brug for hjælp?

Akut brug for hjælp?

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Flisebelægning efter dit behov

  • Alle typer af flisebelægning fra småsten og skærver til granit og skifer i mønstre
  • Professionel vejledning med udgangspunkt i behov, udtryk og brug
  • Permeable løsninger, der tilgodeser stigende vandmasser

En smuk indkørsel med en velvalgt belægning har meget at sige i forhold til at velkomme beboere og besøgende til en ejendom. Hvad, der er det rigtige, er ikke hip som hap, men skal tilpasses brug og krav til udseende. Vi lægger alle former for fliser og belægning i din indkørsel, terrasse, opholdsareal, parkeringsplads, vej, trappe eller sti.

Og du kan få det præcis, som du vil uafhængig af, om det gælder småsten, store fliser, fliser der lægges i mønstre eller noget helt andet.

Valget af belægning

Når man vælger belægning afhænger valget af, hvad området skal bruges til, for den skal kunne holde i mange år. Kører der tungt materiel eller biler, skal underlaget kunne modstå mere end når det gælder områder, der kun bruges af fodgængere. Og så skal fliserne eller belægningen passe til bygningens udtryk og være flot uanset, om det gælder skærver, småsten, keramiske,- eller betonfliser, skifer, sandstone eller chaussesten. For der er utallige stilarter, farvevarianter, stentykkelser og materialer, og vi lægger det, der er det helt rigtige til hvert enkelt projekt.

Små eller store arealer

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både private, institutioner, større virksomheder, ejendomsselskaber og virksomheder i hele Nordsjælland. Derfor tilbyder vi også lige præcis dét, jeres område har brug for – uanset om det drejer sig om en lille eller stor anlægsopgave. For vores utallige maskiner, som minigraver, minilæsser og rendegraver eksempelvis, kan køre alle steder.

Vi tilbyder selvfølgelig projektledelse og kvalitetskontrol fra start til slut, ligesom vi gerne kommer med gode råd til valg af materialer tilpasset omgivelserne og brugen.

Klimatilpasning

Fremtiden byder på større vandmængder i form af regnskyl og skybrud. Det betyder, at det godt kan betale sig at overveje klimatilpasning, hvis du anlægger nyt. Her kan både hældning have noget at sige, ligesom du kan vælge permeabel flisebelægning, hvor vandet kan komme igennem med langsom nedsivning, hvilket i sidste ende eksempelvis betyder færre oversvømmede kældre.

Permeabel belægning kan bestå af armeringsfliser og asfalt, perlegrus, eller fliser og fuger med vandgennemtrængelige egenskaber ovenpå et bærelag af grus, skærver eller kassetter. Mulighederne er utallige, så der findes også en god løsning til dit område, hvis du ønsker at indtænke klimatilpasning i dit projket.

For os findes der ikke komplicerede krav, kun spændende opgaver. For vi har prøvet det meste og garanterer, at det arbejde, vi leverer, er absolut bedste kvalitet og godt håndværk.

Ring til os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi løse din opgave?

Hvad siger vores kunder?

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

Søde og rare mennesker. De melder ud i god tid og overholder aftaler.

I er behagelige, hurtige og fleksible!

Meget flink spulemand. Han gjorde alt hvad han kunne for at løse opgaven.

Vi er altid tilfredse med jer – og bruger derfor kun jer. Der er no problems

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

U.G med kryds og slange! Det var nogle søde unge mænd som var herude og byggelederen gjorde mig tryg igennem hele forløbet.