Højvandslukke

Døgnservice med telefonisk tilkald i hele Nordsjælland

Højvandslukke

Stigende vandmasser og kæmperegnskyl er blevet årlige fænomener i Danmark, der koster milliarder som forsikringsskader. Det kræver mere effektive løsninger, for oversvømmelse i kælderen med bakteriefyldt spildevand kan tage måneder at få renset og rengjort.
Her kommer højvandslukken til hjælp. Den kan nemlig forhindre, at kloakvandet løber baglæns i kloakken og videre op igennem dit afløb og ud i kælderen, når der kommer kraftig regn.

Det betyder, at du kan undgå ildelugtende og dyre overraskelser i form af oversvømmelser.

  • Førende inden for autoriseret kloakarbejde

  • Døgnservice med telefonisk tilkald i hele Nordsjælland

  • Alle certificeringer og årelang erfaring

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Akut brug for hjælp?

Akut brug for hjælp?

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Undgå kloakvand i kælderen

  • Undgå store udgifter og tab i forbindelse med oversvømmelser og fugtskader med en serviceaftale.
  • Årelang erfaring med etablering af CE-mærkede og godkendte højvandslukkere, der tager problemerne i opløbet.
  • Professionel autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere – Vi rykker hurtigt ud med besparende eksekvering.

Undgå oversvømmelse i kælderen

Stigende regnmængder sætter et øget pres på kloaksystemet. Og alt tyder på, at vi skal forvente, at vi får langt flere voldsomme regnskyl og større mængder nedbør de kommende år. Her søger kommunerne at gøre hvad de kan for at undgå belastninger på spildevandssystemet. Men din kloak er dit ansvar, og gør du ikke noget for at hindre, at dine lavtliggende arealer bliver oversvømmet af spildevand, når kloakken bliver fyldt, kan det både blive en dyr affære at få renset op i, ligesom spildevand indenfor med bakterier aldrig er hensigtsmæssigt. Samtidig kan opstemning i hovedkloaksystemet også optræde, hvis ledningssystemet er underdimensioneret, ved forstoppelse eller pumpesvigt.

Derfor skal du have en højvandslukke

En højvandslukke kan være den optimale løsning, hvis du har kælder. Den forhindrer nemlig, at kloakvand kan løbe baglæns i kloakken og videre op gennem dit afløb og ud i kælderen, når der kommer kraftig regn. På den måde undgår du oversvømmelse, når det offentlige kloaksystem ikke kan lede regnvandet hurtig nok væk.

Med en simpel teknik placeres to klapper tæt på eller i afløbet, der fungerer som sluser og automatisk åbner, når spildevandet løber ud, mens de lukker, hvis vand udefra presser sig på. Det er en smart løsning, som nemt sætter ind over for oversvømmelser.

Vi sørger altid for at placere højvandslukken strategisk, så efterfølgende arbejde minimeres, og den er let tilgængelig i forhold til service og eftersyn.

Vedligehold

Det er de færreste ting i en bolig, der ikke skal vedligeholdes, hvis de skal fungere optimalt. Det gælder også en højvandslukke. For at kunne køre og gøre arbejdet rigtigt, skal den efterses og rengøres mindst en gang om året. For som husejer eller ejer af en matrikel, har du selv ansvaret for, at kloakkerne på din grund og frem til skelbrønden fungerer optimalt. Samtidig er der ingen idé i en højvandslukke, der ikke virker, når det store regnskyl sætter ind – bare fordi den ikke er blevet vedligeholdt.

Har du toilet i kælderen, kan en højvandslukke også være en god løsning, men du skal i dette tilfælde have installeret en særlig version, der er lavet til fækalieholdigt spildevand.

Du kan ikke gøre det selv

Alt kloakarbejde skal være lavet ordentligt, da det ellers kan have store omkostninger både for dig som ejer af en ejendom og for kloaknettet som hele. Derfor må du heller ikke selv montere en højvandslukke, da det kræves, at arbejdet udføres af en autoriseret kloakmester.

Til gengæld er højvandslukke en billig løsning i forhold til andre løsninger på samme problem, som eksempelvis et tilbageløbsstop.

Vi er certificerede og har mange års erfaring med at montere CE-mærkede og godkendte højvandslukker, så du undgår store udgifter og tab i forbindelse med kælderoversvømmelser og fugtskader.

Vi glæder os til også at hjælpe dig, ring gerne for et uforpligtende tilbud.

Aut. Kloakmester Carsten Jensen er en del af Brejner A/S.
Så dem møder du, når du får udført strømpeforing, kloakspuling, slamsugning eller TV-inspektion.
For Hillerøds Slamsuger er stærk på kloakområdet.

Skal vi løse din opgave?

Hvad siger vores kunder?

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

Søde og rare mennesker. De melder ud i god tid og overholder aftaler.

I er behagelige, hurtige og fleksible!

Meget flink spulemand. Han gjorde alt hvad han kunne for at løse opgaven.

Vi er altid tilfredse med jer – og bruger derfor kun jer. Der er no problems

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

U.G med kryds og slange! Det var nogle søde unge mænd som var herude og byggelederen gjorde mig tryg igennem hele forløbet.