Miljø og anlæg

Godt byggeri starter og afgrænses af godt anlæg

Anlæg, Jord, beton, belægning, Miljø & Lar

Vi har jord i hovedet.

Et godt fundament og kendskab til jorden er forudsætningen for bygninger, der kan stå længe uden skader. Vi skaber grunden for stærke bygninger. Og fra grus til skærver eller fliser som veje eller havebelægning. Vi udfører alle former for belægning tilpasset brug og udtryk.

Betonfundament
Vi konstruerer holdbare fundamenter med udgangspunkt i den enkelte opgave.

Grusveje og grusstier
Vi tilpasser grusbelægningen i form af veje og stier til den trafik, den skal kunne klare, så din grusbelægning bliver langtidsholdbar.

Jordarbejde
Vi laver alt arbejde med jord. Flytning, omrokering, samt etablering af nye områder.

Flisebelægning
Fliser fås i et utal af varianter, vi kan lægge det hele ligesom andre former for sten og skærver. Så resultatet bliver flot og holbart.

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Akut brug for hjælp?

Akut brug for hjælp?

Vores fagpersonale er ved telefonen hele døgnet

Godt byggeri starter og afgrænses af godt anlæg

Det gælder uafhængig af byggeriet eller konstruktionen – fra det lille skur til den store beboelsesejendom, forsyningsanlæg eller erhvervsbyggeri. Hvis der ikke er taget hensyn til jordbunden eller karakteren af jorden, og foretaget de rigtige beregninger af bygningens vægt i forhold til jordbund, brug og dimensioner, så fundamentet er nøje tilpasset – Ja, så kommer bygningen ikke til at holde i det lange løb.

Derfor er det altafgørende, at jordarbejde – fra analyser til udført arbejde ligesom alle former for fundamentarbejde er lavet korrekt på baggrund af præcise beregninger og valg af de rigtige materialer.

Det ved vi med over 60 år i branchen som entreprenører. Vi garanterer veludført arbejde indenfor hele området omkring jord og beton, kører med den bedste maskinpark og tager altid udgangspunkt i det enkelte projekt.

Jord og Beton der holder

  • Vi gør det nemt for dig og står for alt fra beregninger, administrativt papirarbejde og godkendelser til udførelse.
  • Professionelle uddannede medarbejdere og en autoriseret entreprenør er din garanti for veludført arbejde.
  • Anlæg, byggemodning, udførelse af nyt, flytning af jord og støbning af fundament. Vi står for det hele og mere til.

Fundamentet skal være i orden

Vi bygger fundamenter, der er langtidsholdbare, fordi vi tager udgangspunkt i det enkelte projekts karakteristika og dimensioner. Afhængig af bygningens størrelse og brug tilbyder vi rådgivning omkring det rigtige valg, den bedste udformning og sørger samtidig for, at alt papirarbejde er på plads.

Vi står for hele processen fra jordbundsanalyser til byggetilladelse og udførelse. Det gælder selvfølgelig også, at alle kloakinstallationer, slanger, rør og installationer til varmt vand, spildevand, afløb, eventuel gulvvarme og elektriske installationer er på plads, inden fundamentet støbes.

Og har det gamle fundament i en eksisterende bygning slået revner, fået fugt eller er medtaget på anden måde, sørger vi for udbedring og styrkelse af allerede stående bygninger.

Godt jordarbejde er grundlaget

Jorden er grundlaget for det hele. Samtidig er jord er et levende materiale, og derfor kræver det erfaring, når man arbejder med jord, der er følsom overfor vejr og vind. Man skal tage hensyn til, at ikke al jord er ens, og der er regler for, hvordan jord skal behandles for at undgå, at forurenet jord blandes med ren jord med skade på natur og mennesker som konsekvens.

Det har vi styr på og hjælper gerne med registrering og andet administrativt i forbindelse med flytning af jord – uanset om den skal renses, oplagres på et jordhotel eller i en container til midlertidig placering eller noget helt fjerde.

Vi udfører alle typer af jordarbejde i hele Nordsjælland med vores moderne maskinpark og klarer alt fra udgravning til haveanlæg, boldbaner eller regnvandsbassiner til anlægsopgaver – og alt det andet!

Faktisk udfører vi det hele fra opgaver med minigraver til projekter, der kræver de store gravedrenge. Vi tager vores faglighed alvorligt og sørger for korrekt og præcis opmåling og udførelse med kompetente maskinførere, der har mange års erfaring med at betjene vores materiel.

Og vi bruger altid den nyeste teknologi og maskiner, der sikrer godt udført arbejde.

Skal vi løse din opgave?

Hvad siger vores kunder?

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

Søde og rare mennesker. De melder ud i god tid og overholder aftaler.

I er behagelige, hurtige og fleksible!

Meget flink spulemand. Han gjorde alt hvad han kunne for at løse opgaven.

Vi er altid tilfredse med jer – og bruger derfor kun jer. Der er no problems

Jeg bruger kun Brejner! Henrik, spulemanden kan sit kram og jeg kan kun give tommelfinger opad!

U.G med kryds og slange! Det var nogle søde unge mænd som var herude og byggelederen gjorde mig tryg igennem hele forløbet.