Før jeg stiller træskoene om mange, mange år vil jeg

  • besøge Museum of Bad ArtFascinerende som et trafikuheld, man ikke kan holde øjnene fra” (besøgende på museet)
  • følge med på nettet om IG Nobel Prisen som “ærer præstationer, som får folk til at grine og siden tænke. Priserne fejrer det usædvanlige, ærer det fantasifulde og ansporer folks interesse for videnskab, medicin og teknologi.
  • AFLYST! Finde en bænk ved havet som i Gnagssangen “Når jeg bliver gammel
  • (alternativ til bænken ved havet) finde et sted i en sydeuropæisk (stor)by, hvor jeg i ferier kan sidde under et træ, læse papiravis på pind, drikke espresso med vand, skrible lidt i min notesbog og se på folk, der går forbi.
  • se Hundertwasser-bygninger – så mange som muligt!

fortsættelse følger

0 thoughts on “Før jeg stiller træskoene om mange, mange år vil jeg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *