Game Based Learning på Aalborg Universitet

Introduktion ved Birgitte Henningsen i 2 minutter, derefter er det Thorkild Hanghøj, som taler om Sæt skolen i spil – et program, som bruger computerspil og spildynamikker i undervisningen og handler om at bygge bro fra “det sjove” spil til “den kedelige” undervisning:

Sandra Burri (slides) fortalte om “Fra traditionel e-learning til situationsbaserede læringsspil”, et undervisnings-/træningsforløb lavet i samarbejde med forsvaret i krydsfeltet mellem miljøundervisning, idræt og samarbejdstræning med motivation og engagement stilladseret med pervuasive design:

Sidste taler var Jesper Geisler fra Amazing Rocket, som kombinerer transformationsdesign og gamification til at skabe stærke brugeroplevelser.

TAK for en inspirerende aften 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *